Boek geen reis... boek een ervaring!

Met Belcoast Holidays boekt u niet alleen een reis, maar een ervaring.
Reserveer één van de vakantiewoningen bij Belcoast Holidays en kies voor een reis die u nooit meer zal vergeten.

Honden

Op vakantie met de hond

Neem uw trouwe viervoeter mee op reis. Wij zorgen ervoor dat uw huisdier en u van een onvergetelijke vakantie kunnen genieten. Belcoast Holidays heeft daarom een uitgebreid aanbod aan vakantiehuizen die geschikt zijn voor uw huisdieren. Creëer de mooiste momenten samen met uw trouwe huisdier.

Strandvakantie

Strandvakantie

Sluit je ogen en stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van de zee. Daar kunnen wij voor zorgen! Bij Belcoast Holidays kan u zorgeloos van uw vakantie genieten, en dit op maar een boogscheut van het strand. Wat wil je nog meer? Kies voor een welverdiende vakantie aan de Belgische Kust met Belcoast Holidays.

Fietsen

Fietsen en wandelen

Trek er op uit en verken de Belgische kuststeden en uitgestrekte polders met de fiets. Van De Panne tot Knokke, fiets zo veel je wil, zo ver je wil. Of ga wandelen in het hinterland of verdwaal in de mooie duinen. Een toffe en sportieve vakantie. Wat kan je nog meer wensen?

Plopsaland De Panne

Een avontuurlijke uitstap

Neem de kusttram en ga met het hele gezin naar Plopsaland De Panne. De vakantiewoningen van Belcoast Holidays in Middelkerke liggen op 30 minuten van het park (met de auto). Beleef een dag vol plezier in het grootste pretpark van Vlaanderen.

Familie

Grote families

Wilt u op reis met de hele familie? Kies dan voor meerdere vakantiehuizen. Ook voor de grotere families/gezinnen hebben wij genoeg keuze. Vanaf nu kan de hele familie mee op reis!

Vrienden

Uitstap met vrienden

Ga met al je vrienden op vakantie en logeer in een vakantiewoning van Belcoast Holidays. Ga naar het strand, speel gezelschapspellen en maak er een vakantie om nooit meer te vergeten.

Cultuur

Cultuur opsnuiven

De historie van de kust en de omliggende kuststeden gaat ver terug. Een bezoek aan de vele monumenten en museau zorgen voor een mooie afwisseling tussen de ontspannende activiteiten. Je kan ook op ontdekking in historische steden zoals Ieper, Oostende en Brugge.

Shopping

Shopping time!

Er is een enorm aanbod aan unieke winkels en bruisende winkelstraten in en rond Westende en Middelkerke. Zo kan je uren doorbrengen in één van de mooiste kuststeden; Nieuwpoort. In Oostende kan je ook op zondag terecht voor een leuke shoppingnamiddag.

Kwinte

Waterpret verzekerd

De surfclub De Kwinte zorgt voor onvergetelijke momenten op het water. Je kan er terecht voor surflessen, kitelessen, huur van materiaal of gewoon voor een drankje en een hapje in de surfclub.

Aarzel niet, neem

vandaag contact met ons op.

Neem contact op