Voorwaarden en informatie


Verblijf je binnenkort aan zee met Belcoast Holidays?

Wij staan al jaren in voor de verhuring en verzorging van comfortabele vakantiewoningen en appartementen aan de Belgische kust. Wij bieden jou de fijne basis die je zoekt voor jouw verblijf hier, zodat je je alleen maar hoeft te genieten van eigen rust en plezier! Geniet dus onbezorgd van al het moois dat kust en de mooie omgeving te bieden heeft.

De woningen die wij aanbieden zijn in eigendom van particulieren. Zij willen hun gezellige toevluchtsoord delen met anderen en bieden hun woning ter verhuur aan bij Belcoast Holidays. Wij nemen vervolgens onder andere de reservaties en de communicatie uit handen. Wij staan ook in voor de schoonmaak van de vakantiewoningen. De verhuur verloopt meestal in combinaties van midweek, weekend en week.

Onze vakantiehuizen en appartementen zijn verdeeld in twee domeinen: Zeegalm in Middelkerke is een gezellig familiedomein die gelegen is in de Warandeduinen op 200m wandelen naar het strand. De vissershuisjes en stralen authenticiteit uit en bieden plaats aan een gezin tot 6 personen.

West Bay ligt in Westende dorp op 10 minuten wandelen van het strand van Westende. Het vakantiepark bestaat uit een gezellig hotel en gezellige vakantieappartementen. Tijdens de zomer kan je verfrissing zoeken in het natuurzwembad.

Voorwaarden bij reservaties

Wijziging en annulaties

Wijzigingen en annulaties zijn afhankelijk van de door u gekozen tarief.

Flexibel tarief: Bij annulering of wijziging tot 7 dagen voor de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering of wijziging daarna of indien u niet komt opdagen (no show) wordt 100% van het verblijf in rekening gebracht. De totaalprijs van uw verblijf wordt 7 dagen voor aankomst in rekening gebracht.

Vroegboektarief of Non refundable tarief: Het totale bedrag van uw reservering wordt onmiddellijk in rekening gebracht.U kan deze reservatie niet meer wijzigen of annuleren.

Algemene voorwaarden

Het volledige bedrag van uw reservatie dient u voor aankomst betaald te hebben. Bij niet tijdige betaling zullen we uw reservering annuleren. Een reserveringsaanvraag van de klant dient altijd bevestigd te worden door Upstairs Hotel. Zonder de bevestiging is er geen sprake van een reservering of boeking. De klant kan inchecken vanaf 15 u op de dag van aankomst en dient uit te checken voor 11 u op de dag van vertrek.

Indien de uitvoering van de overeenkomst geheel of gedeeltelijk, al dan niet tijdelijk, verhinderd of onmogelijk wordt, dit door omstandigheden buiten de wil van Belcoast Holidays (stakingen, oorlogsgevaar, blokkades, brand, overstromingen, stormen en andere storingen ongeacht welke aard), bestaat overmacht aan de zijde van Belcoast Holidays.

Aansprakelijkheid van het hotel

Belcoast Holidays is ertoe gehouden de in de reservatiebevestiging vermelde diensten ter beschikking te stellen van de klant. De beschrijvingen, maten en kleuren en de foto’s en tekeningen in de prijsopgaven, catalogi en/of website zijn louter informatief. Indien Belcoast Holidays in de onmogelijkheid verkeert om de klant het in de reservatiebevestiging omschreven verblijf ter beschikking te stellen, is Belcoast Holidays gerechtigd om de klant een ander verblijf ter beschikking te stellen van dezelfde of een hogere categorie, waarbij Belcoast Holidays de eventuele meerkost voor haar rekening neemt.

Belcoast Holidays is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen die zich voordoen op de eigendommen van het hotel, met inbegrip van de parkeergelegenheid. Belcoast Holidays is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aangericht door derden aan de klant, behoudens voor de voorwerpen waarvoor een uitdrukkelijke en schriftelijke bewaargevingsovereenkomst werd afgesloten.

Aarzel niet, neem

vandaag contact met ons op.

Neem contact op